RoboCop en Terminator vechten het uit

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben een nieuwe trailer van Mortal Kombat 11: Aftermath vrijgegeven, waarin RoboCop het tegen de Terminator opneemt.

RoboCop debuteert als gastpersonage in Aftermath. In de trailer mag hij het meteen opnemen tegen de Terminator die al deel uitmaakte van het Mortal Kombat 11 Kombat-pakket.

De stem van Robocop wordt vertolkt door Peter Weller, die het personage ook in de oorspronkelijke film 'RoboCop' (1987) en het vervolg 'RoboCop 2' (1990) vertolkte. Zijn tegenstander, de Terminator, is gebaseerd op Arnold Schwarzeneggers personage uit de film "Terminator: Dark Fate”.

Mortal Kombat 11 Aftermath bevat de allereerste verhaaluitbreiding van de serie, plus drie nieuwe speelbare personages (Fujin, Sheeva en RoboCop), drie personage-skinpakketten (incl. drie skins per personage) die later zullen verschijnen en de 'Thanks a Million' Johnny Cage-skin. De uitbreiding kost €39,99. Spelers kunnen ook de Mortal Kombat 11: Aftermath + Kombat Pakket-bundel pre-orderen voor €49,99. Heb je het basisspel niet, dan is de Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection digitaal beschikbaar vanaf 26 mei voor €59,99. Je krijgt meteen toegang tot Mortal Kombat 11 en het Kombat Pakket.

Mortal Kombat 11: Aftermath komt 26 mei uit.