Rapper Dopebwoy kondigt 'Forever Lit Tour' aan na succes gelijknamig album

Na het ongekende succes wat zijn album ‘Forever Lit’ teweeg heeft gebracht, gaat Jordan Jacott alias Dopebwoy, op tournee langs een aantal befaamde Nederlandse poppodia. Vanaf januari 2020 is een van de meest succesvolle rappers van dit moment te zien in Utrecht, Nijmegen, Amsterdam, Groningen en Dordrecht.

Zijn single ‘Cartier’ is tot op heden Nederlands meest gestreamde track op Spotify en dankzij andere grote hits als ‘Tik Tok’, ‘Guap’, ‘Walou Crisis’ en ‘Santo Domingo’ gaat de rapper er zeer binnenkort in slagen om met zijn debuutalbum ‘Forever Lit’ de 100 miljoen streams te bereiken.

Na de grote muzikale successen die de rapper behaalde is een tour een volgende logische stap. “Het album ‘Forever Lit’ was na het succes van de single ‘Cartier’ mijn absolute muzikale doorbraak, het is nu tijd om dit album te vertalen naar mijn eerste echte eigen show en die te laten zien aan de fans. Een tour kon dus niet langer op zich laten wachten” aldus Dopebwoy.

De rapper haalde onlangs al het nieuws door zich openlijk af te vragen waarom zijn succes niet wordt opgemerkt door de Nederlandse media. In het buitenland ligt dat anders, in Frankrijk en Duitsland is de rapper geregeld in de media te zien.

De ‘Forever Lit Tour’ wordt georganiseerd door 4PM Entertainment, NAMAM en Your Agency en trapt op 24 januari 2020 af in Tivolivredenburg in Utrecht en gaat daarna nog langs Nijmegen, Amsterdam, Groningen en Dordrecht. Een kaartje voor de ‘Forever Lit Tour’ kost 13,50 EUR en de concerten zijn voor alle leeftijden. Tickets verkrijgbaar via www.dopebwoy.com.