PVV: Nederland moet weten wat massa-immigratie kost

10 jaar geleden stelde PVV Kamerlid Sietse Fritsma schriftelijke vragen aan het toenmalige kabinet om te achterhalen wat de onbegrensde massa-immigratie ons land kost. Zoals bekend weigerde het kabinet toen duidelijkheid te verschaffen.

Recentelijk hebben PVV’ers Geert Wilders, Sietse Fritsma en Emiel van Dijk dezelfde vragen opnieuw gesteld, in de hoop dat het huidige kabinet bereid is om het taboe op dit onderwerp (wel) te doorbreken.

De PVV: "Nu, na 3 maanden te hebben moeten wachten op de antwoorden, heeft de Kamer een stel flutbrieven ontvangen waaruit blijkt dat ook het huidige kabinet niet bereid is om de Nederlandse belastingbetaler inzicht te geven in de rekening van de massa-immigratie.Het kabinet stelt zelfs dat het berekenen van de gevraagde informatie niet wenselijk is. Dit is natuurlijk onacceptabel. 

De partij vervolgt: "Daarom zal de PVV een debat aanvragen met de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid. Waarom word de gevraagde informatie niet verstrekt? Wat heeft het kabinet te verbergen? Is de staatssecretarisbang dat, als de hardwerkende Nederlander te horen krijgt wat de gevolgen en kosten van de massa-immigratie zijn, de VVD geen zetel meer overhoudt? Nederland heeft recht op antwoorden!"