Acht nieuwe titels naar Xbox Game Pass in mei

De Games with Gold van komende maand zullen niet iedereen enorm enthousiast maken, maar de acht titels die binnenkort aan Xbox Game Pass worden toegevoegd wellicht wel. Mei biedt een combinatie van veelgeprezen en recente games.

Op 2 mei komt de eerste batch aan games in Xbox Game Pass terecht, en je kan het meteen slechter treffen: de turn-based strategy game van ontwikkelaar Chucklefish, Wargroove komt dan naar het programma samen met de uitstekende FPS Wolfenstein II: The New Colossus. De week daarop komen de volgende vier titels: Koreaanse MMORPG Black Desert Online, de gloednieuwe RPG For the King en voor de sci-fi liefhebbers is er dan ook nog de managementgame Surviving Mars en 'walking simulator' Tacoma.

De laatste twee titels worden toegevoegd op 16 mei, namelijk LEGO Batman 3: Beyond Gotham en de actie-RPG The Surge van ontwikkelaar Deck13. Van de acht titels komende maand ondersteunen er twee ook Xbox Play Anywhere, Wargroove en Tacoma zijn voor Xbox Game Pass-leden dus ook zonder extra kosten op pc te spelen.

Bekijk hier de volledige verzameling aan games in Xbox Game Pass, die inmiddels meer dan 220 games bevat.