Privé boos wegens geaardheid Duncan, want 'ineens biseksueel!'

Jan Uriot, verslaggever van rioolblaadje Privé, is boos. Songfestival-deelnemer Duncan Laurence zei namelijk dat hij homo was, maar nu wordt ineens 'heel erg' naar buiten gedragen dat hij biseksueel is, de schande!

"Wat iemand is maakt mij geen flikker uit, maar hij liet altijd weten van de herenliefde te zijn", briest Uriot. "Prima, ik ben de laatste die daar iets over zegt", zegt hij daar ook nog over, alvorens zich enorm op te winden over de nieuwe situatie.

"In Londen ging hij ineens heel erg communiceren dat hij biseksueel is! Ik vraag me dan af of je dat allemaal zo naar buiten moet brengen... dat biseksuele werd enorm naar buiten gedragen", aldus Uriot, die zich afvraagt of het wellicht een stukje mediatraining is. Homoseksualiteit en het Songfestival zijn immers als water en vuur.

Uriot blijft zich er maar over opwinden: "Het viel mij dus op, hij had het eerst over een man thuis op de bank en opeens zei hij dat er misschien ook wel een vrouw zit", gaat hij door. Na zijn tirade blijkt gelukkig dat Uriot zelf ook wel doorheeft dat hij zich op zit te winden om he-le-maal niks: "Maar het kan me niet schelen."