Speciaal bericht voor de eindexamenstudenten op FOK!

De digitale examens en cspe’s zijn natuurlijk allang begonnen, maar ook de papieren examens komen er snel weer aan. Doe jij dit jaar eindexamen? Mijneindexamen.nl is een mobiele webapp voor alle examenleerlingen vmbo, havo en vwo. De site is ontwikkeld voor smartphone en tablet, maar werkt ook gewoon op je computer.

Op maat
Op mijneindexamen.nl stel je je persoonlijke examenrooster samen, door een niveau en vakkenpakket te selecteren. Vanaf dit jaar is het ook mogelijk vakken op een hoger niveau op te nemen in het rooster. Bij ieder vak staat welke hulpmiddelen zijn toegestaan en na afname verschijnt de link naar het correctievoorschrift. Zo krijgt elke leerling een overzicht op maat van zijn/haar examenperiode.

Alles in één app
Mijneindexamen.nl geeft ook praktische informatie ter voorbereiding op de examens: oefenexamens, syllabi, de slaag-zakregeling, algemene regels en tips. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt om je examens goed door te komen op een rijtje. Met alle info handig op één plek hoef je niks meer uit te zoeken. Zo is studeren het enige dat je zelf nog hoeft te doen voor een goede voorbereiding op je examens. Veel succes!