FOK! Wat een weer: Zonnig, ZEER WARM

Het is helder, in het oosten komt eerst nog lokaal grondmist voor. Overdag schijnt de zon volop en loopt de temperatuur in de middag op naar 22 tot 26°C, met de hoogste temperaturen in het zuidoosten. Op de Waddeneilanden wordt het ongeveer 20°C. De zuidoostelijke wind is zwak tot matig. In de middag kan er op de stranden een koele wind van zee opsteken.

In de nacht naar donderdag is er nauwelijks bewolking en koelt het landinwaarts af naar ca. 9°C, in de kustgebieden naar een graad of 12. De oost- tot zuidoostenwind is zwak, aan zee matig.

Donderdag overdag is het opnieuw zonnig, vooral in het noorden komt af en toe wat sluierbewolking voor. Het wordt uitzonderlijk warm voor de tijd van het jaar met maxima van 24°C in het noordwesten tot 28°C in het zuidoosten. Op de Wadden blijft het met ca. 22°C iets koeler en in de middag kan het door een zeewind ook elders langs de kust afkoelen. Verder is de wind overwegend zuidoostelijk en zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Je zelfgemaakte badpakfoto's ontvangen we dus graag op weer@fok.nl . In het weekend minder warm en zondag mogelijk regen of een bui. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Iteejer maakte een ochtendwandeling  (Foto: Iteejer)
Iteejer maakte een ochtendwandeling (Foto: Iteejer)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!