Nieuwe beelden uit Marvel's Iron Fist

Over ruim twee maanden maakt de laatste van de vier Defenders zijn debuut op Netflix: Danny Rand, oftewel Iron Fist. Zijn dertiendelige serie gaat in maart in première, en vandaag heeft Marvel via Facebook een aantal nieuwe production stills vrijgegeven.

De foto's tonen niet enorm veel nieuws; het is voornamelijk Game of Thrones-acteur Finn Jones, die de rol van Danny Rand speelt, met mede-castleden Rosario Dawson (die hiermee ook haar vierde Marvel-serie scoort), Jessica Stroup, Tom Pelphrey en Jessica Henwick.

Iron First: Finn Jones (Foto: Marvel/Netflix)
Finn Jones (Foto: Marvel/Netflix)

Iron First: Jessica Henwick, Finn Jones, Rosario Dawson (Foto: Cara Howe/Netflix)
Jessica Henwick, Finn Jones, Rosario Dawson (Foto: Cara Howe/Netflix)

Iron First: Jessica Stroup, Tom Pelphrey (Foto: David Giesbrecht/Netflix)
Jessica Stroup, Tom Pelphrey (Foto: David Giesbrecht/Netflix)

Iron First: Jessica Henwick (Foto: Patrick Harbron/Netflix)
Jessica Henwick (Foto: Patrick Harbron/Netflix)

Iron First: Finn Jones (Foto: Myles Aronowitz/Netflix)
Finn Jones (Foto: Myles Aronowitz/Netflix)

Iron Fist is de superhelden-alias van Danny Rand, die op negenjarige leeftijd met zijn familie vanuit New York op reis gaat naar een verloren mystieke stad met de naam K'Un-L'un. Daar leert hij geavanceerde vechttechnieken en de mystieke kracht van de Iron Fist. Als een volwassende keert hij terug naar New York en vecht hij tegen het kwaad. De serie is te zien vanaf 17 maart.

Later dit jaar zullen Finn Jones, Kristen Ritter, Charlie Cox en Mike Colter samen te zien zijn in The Defenders, een miniserie waarin de vier helden samen een probleem moeten oplossen.