Arrested Development-terugkeer 'ziet er goed uit'

Een tweede heropleving van Arrested Development komt steeds dichterbij. Dat maakte Deadline op uit de woorden van Jessica Walters, die in de comedyserie de rol van Lucille Bluth speelde.

Tijdens de Creative Arts Emmys, die dit weekend werden uitgereikt, sprak Walters over de serie, die drie seizoenen op het Amerikaanse FOX beleefde voordat een vierde seizoen jaren later op Netflix verscheen. Een vijfde seizoen is al een tijdje in voorbereiding, zo bleek uit de woorden van producer Brian Grazer, vorig jaar april. Maar sindsdien is het stil rondom de serie, ook al beweerde Grazer later dat de productie begin dit jaar van start zou gaan.

"Het ziet er heel goed uit," sprak Walters over de vooruitzichten. "Ik heb geen data voor je, maar iedereen doet mee." Na het uiteenvallen van de serie zijn de diverse cast- en crewleden logischerwijs andere projecten gaan doen, en blijkbaar is het lastig om de agenda's op een rij te krijgen. Afwachten dus, voor de fans, maar op Netflix zijn alle vier de seizoenen gewoon nog terug te kijken.