FOK! Wat een weer: droger en kouder

De regen trekt vandaag langzaam richting het zuiden, in het noorden klaart het op en blijft het de rest van de dag droog, maar koud: slechts 6 graden. In het zuiden blijft er tot in de avond kans op regen of motregen, en hoewel het daar in eerste instantie een graad of 10 is, koelt het gedurende de dag af tot een graad of 6. 

In het noorden draait de wind in de loop van de dag naar het westen tot noordwesten en neemt ook in kracht af. In het zuiden blijft de wind zuidwestelijk en iets krachtiger. 

Zon op 07.41
Zon onder 18.06

Ik kreeg wat modderige foto's binnen van het Reichswald, dit keer van user winterstorm666 die met haar honden was wezen steppen in de bossen. Dat het nat en dus modderig was, blijkt wel uit de foto's! 

Een modderig Reichswald (1)  (Foto: storm666)
Een modderig Reichswald (1) (Foto: winterstorm666)

Een modderig Reichswald (2) (Foto: storm666)
Een modderig Reichswald (2) (Foto: winterstorm666)

Een modderig Reichswald (3) (Foto: storm666)
Een modderig Reichswald (3) (Foto: winterstorm666)
 

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

  Wikiweetjes van vandaag
 1944 Het centrum van Nijmegen werd grotendeels weggevaagd tijdens een bombardement door de Amerikanen, die in de veronderstelling waren dat ze de Duitse stad Kleef voor zich hadden. Bij het bombardement vielen ruim 800 doden. 
 1997 In Edinburgh werd bekend gemaakt dat het schaap Dolly was gekloond. 
 1956

Elvis Presley wist voor het eerst de hitlijsten te bereiken met het nummer Heartbreak Hotel. 

 1630 De Britse kolonisten maken tijdens hun eerste Thanksgivingdiner kennis met popcorn, geintroduceerd door de indiaan Quadequine.


Elvis Presley - Heartbreak Hotel