Aniston wil seniorenversie Friends-reünie

Pas als Jennifer Aniston heel oud is, zou ze er oren naar hebben om een Friends-reünie te houden. Dat vertelt ze aan E! News.

De actrice wil graag afrekenen met de telkens terugkerende vraag of één van 's werelds populairste sitcoms ooit nog eens gereanimeerd gaat worden: "Waarom wachten we niet tot we heel, heel oud zijn?", vraagt de actrice zich af. "Dat zou een stuk interessanter zijn."

Volgens Aniston valt er pas echt wat te vertellen als de fictieve groep uit New York een substantieel deel van haar leven heeft geleid. "Waar ben ik? Hoeveel kinderen? Twee? Drie? Werk ik in een winkel? Ben ik dik? Is Joey nu Dikke Joey? Is Ross kaal?"

Met haar serieuze rol in Cake maakt Aniston zich intussen verder los van de erfenis van Friends. Ze werd genomineerd voor een Golden Globe en Screen Actors Guild Award. "Ik krijg nu meer telefoontjes dan voor de nominaties", vertelt ze. Toch koestert ze haar tijd met Friends en vindt ze het niet erg om er regelmatig aan herinnerd te worden. "Het is erg speciaal om deel uit te maken van iets dat zo geliefd is. Het was de geweldigste tijd van mijn leven. Mensen houden nog steeds van Friends en hopelijk doen ze dat tot in het einde der tijden."