[Ligue 1] Monaco boekt gelukkige zege in Nantes

AS Monaco heeft de achterstand op Paris Saint-Germain teruggebracht tot vijf punten. De ploeg won met 0-1 op bezoek bij FC Nantes.

Gemakkelijk ging het echter niet voor de Monegasken. Nantes was zeker niet de mindere ploeg, maar had moeite om de kansen af te maken. Het duel leek dan ook lange tijd op 0-0 af te stevenen, maar in de slotfase trok Monaco het duel toch naar zich toe.

Opvallend was wel dat sterspeler Radamel Falcao na een uur spelen naar de kant werd gehaald. De Colombiaan voldeed niet aan de wensen van trainer Claudio Ranieri, die door de achterstand op Paris Saint-Germain toch al onder druk staat. Een woordenwisseling met verdediger Andrea Raggi na een wissel in de 86e minuut hielp niet mee.

De enige treffer van de wedstrijd kwam, met enig fortuin, op naam van de Marokkaan Mounir Obbadi. Hij schoot een afgeslagen bal van twintig meter in het doel, maar had geluk dat zijn inzet werd getoucheerd door Nantes-speler Alejandro Bedoya. Diezelfde Bedoya kon dit in blessuretijd nog goed maken, maar faalde oog in oog met Monaco-doelman Subasic.