Raikkonen hekelt Perez

De race van vandaag was niet de race van Kimi Raikkonen. Na een tik van Sergio Perez viel de Fin terug van vijf naar vijftien, uiteindelijk werd hij tiende.

"Dit was een zeer teleurstellende dag. We hebben heel veel punten misgelopen en dat allemaal door één stomme actie van Perez. Hij raakte me aan de achterkant en dat was het dan. Als hij denkt dat het mijn schuld was dat hij veel te snel de bocht in ging, dan heeft hij duidelijk geen idee waarover hij het heeft," aldus de Lotus-coureur.

De Iceman was flink boos na afloop: "Het is niet de eerste keer dat hij iemand raakt in een race. Het lijkt wel alsof hij verwacht dat we met zijn allen constant in de gaten houden of hij misschien nog wat gaat doen en daarna opzij of rechtdoor gaan als hij veel te hard de bocht in komt zeilen en de bocht niet meer kan halen zonder een andere auto te raken. Dit was dus geen ideaal weekend, maar we kunnen er niets meer aan doen. We hebben er tenminste nog een punt aan over gehouden."

Zelf kreeg Raikkonen de stewards nog op zijn dak voor het feit dat hij te hard reed achter de Safety Car. Dit bleef bij een officiële waarschuwing.