Van der Garde heeft vertrouwen

Giedo van der Garde heeft er alle vertrouwen in dat hij komend seizoen niet als laatste zal eindigen. Dat ondanks dat Marussia Caterham zeven van de twaalf testdagen te snel af was.

"Natuurlijk heeft ook Marussia afgelopen winter vooruitgang geboekt en Jules Bianchi is zeker een snelle jongen die zich in mum van tijd aan een auto kan aanpassen, maar we zullen echt tot Melbourne moeten wachten om erachter te komen hoe iedereen er werkelijk voor staat. Ik denk dat we het redelijk goed kunnen doen. Verwacht ons niet meteen in de top-tien, maar ik denk wel dat we heel veel potentie hebben. We krijgen voor de Spaanse Grand Prix nog een grote update op de auto, dus vanaf die race zouden we opnieuw een paar grote stappen moeten kunnen zetten," aldus Van der Garde.

De Nederlander heeft als grote doel ergens een puntje te scoren dit jaar: "Natuurlijk zou het geweldig zijn om dit jaar een punt te pakken. Als we er één zouden scoren, zou dat voor ons vergelijkbaar zijn met het winnen van een race. We zullen de eerste vier races moeten afwachten hoe het gaat met deze auto en als we dan die eerste grote update op de CT03 krijgen, zien we wel wat er mogelijk is."