Wouters: "PSV en Ajax onbereikbaar"

De 2-4 zege van FC Utrecht bij FC Twente duidt er nogmaals op de Domstedelingen bezig zijn aan een wervelend seizoen. Coach Jan Wouters gaat echter niet zweven. "We hebben een jong team dat onder deze omstandigheden nog leert. FC Twente ging in de tweede helft wat opportunistischer spelen, dat was ook te verwachten. Dan hebben we wel wat geluk dat we na de aansluitingstreffer van Twente snel weer de 1-3 scoorden. Dat geldt ook voor de 2-3, dat we daarna snel de 2-4 maakten", aldus Wouters tegenover Eredivisie Live.

"Ik lach niet als het om het omhoog kijken gaat, maar ik lachte wel toen wij als kampioenskandidaat werden genoemd. PSV en Ajax vind ik sowieso onbereikbaar voor ons, dus daar praten we niet over. Maar omhoog kijken, dat doen we altijd, maar we bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd", zo vervolgde de Utrechter.

"We proberen de druk weg te halen. We proberen ons door te ontwikkelen, zonder te kijken of we een plekje kunnen stijgen. Natuurlijk kijken we daar naar, maar we proberen het stapje voor stapje. Als we hoger kunnen komen, dan zullen we dat zeker niet nalaten."