Nieuwe teaser Human Centipede 2 verschenen

Gisteren is er een nieuwe teaser verschenen voor de aankomende film The Human Centipede II: Full Sequence. Dit is te zien op de website van de New York Times. In de teaser is mogelijk de ruimte te zien waar hoofdrolspeler Martin zijn experiment gaat uitvoeren.

Martin (Laurence R. Harvey) is een seksueel gestoorde man die vroeger door zijn vader was misbruikt. Na het zien van de dvd The Human Centipede: First Sequence maakt Martin een portfolio van afbeeldingen en diagrammen van de film, waar hij met schuurpapier op masturbeert. Toch is dit nog niet perfect voor hem. Om zijn seksuele lusten te kunnen uiten ontvoert Martin twaalf mensen en naait ze net als in The Human Centipede: First Sequence met mond en kont aan elkaar.

In juni van dit jaar weigerde de British Board of Film Classification om The Human Centipede II: Full Sequence te classificeren, wat resulteert in het weigeren van publicatie in het Verenigd Koninkrijk. Volgens de keuringsdienst is de film "seksueel gewelddadig en potentieel obsceen. De mensen in de film zijn niets meer dan een object van de protagonist zijn verknipte seksuele fantasie." Ze bekritiseerden de film wegens het missen van enige karakterverdieping en dan The Human Centipede II over niets anders gaat dan "objecten die verminkt, vernederd  en gemutileerd worden voor het amusement en de opwinding van de hoofdpersoon." Verder oordeelde de dienst dat de film potentieel in strijd is met de Obscene Publications Act en dat de film in de toekomst op geen enkele wijze of met geen andere versie ooit een certificaat zal krijgen.

Human Centipede II