Ten Rouwelaar: "Het was al iets beter"

Jelle ten Rouwelaar blijft kritisch op NAC Breda. De Brabanders verloren zondag in eigen huis met 1-3 van Feyenoord. NAC kent vooralsnog een tegenvallend seizoen, tot ongenoegen van Ten Rouwelaar. De doelman zag wel lichtpuntjes in de competitiewedstrijd tegen Feyenoord, waarin NAC op voorsprong kwam via Robbert Schilder. "Maar op basis van de tweede helft hebben wij terecht verloren", aldus Ten Rouwelaar in gesprek met Eredivisie Live.

"Het is pijnlijk", refereerde Ten Rouwelaar aan de seizoenstart. "Als je ziet hoe we vandaag beginnen geeft dat vertrouwen. In de eerste tien minuten na rust geven we het weg. Twee weken geleden, tegen RKC Waalwijk, vond ik het heel pijnlijk. Nu was het al iets beter."

Schilder zette de club uit Breda nog wel op voorsprong, maar Otman Bakkal tekende nog voor de onderbreking voor de gelijkmaker. Na rust zorgden Karim El Ahmadi en John Guidetti (strafschop) voor de Rotterdamse treffers, dat zich in de top van de Eredivisie heeft genesteld.