Introductie van myPES in PES 2012

Konami maakt bekend dat zij het bedrijf argonauten G2 hebben aangetrokken om het competitie-element voor PES 2012 te ontwikkelen, genaamd myPES. De details van myPES zullen exclusief worden onthuld op de gamescom in Keulen.

Het bedrijf zal tijdens gamescom in Keulen verder ingaan op de details van myPES. PES 2012 zal voor de eerste keer speelbaar zijn voor het publiek. "Feedback van de gebruikers is van vitaal belang in de ontwikkeling van de PES-serie", aldus John Murphy, Europese teamleider van PES. "Wij zijn erg enthousiast over de mogelijkheden van myPES en kijken ernaar uit om dit in Keulen verder uit de doeken te doen".

"Pro Evolution Soccer is echt een icoon en het is fantastisch om zo nauw samen te werken met het ontwikkelteam van myPES", aldus Maik Hoffmann, Unit Director van argonauten G2. "Wat wij van plan zijn voegt echt een nieuwe dimensie toe voor spelers van PES 2012 en de wijze waarop je het spel speelt. We zijn erg enthousiast om te laten zien wat we hebben bereikt dit jaar op gamescom".

PES 2012 zal op 14 oktober in Europa uitkomen voor PlayStation 3, Xbox 360 en Windows. Later volgen er nog versies voor Wii, PlayStation Portable en PlayStation 2.

PES 2012