Professor Genki in pre-order van Saints Row: The Third

Wie vanaf nu een pre-order van Saints Row: The Third plaatst in Nederland zal extra content krijgen in de vorm van 'Professor Genki’s Hyper Ordinary Pre-Order pack'. De pack bevat een wapen, een voertuig en een ultra hip stuntpak. Bekijk hieronder meer informatie en een trailer.

Professor Genki heeft in de wereld van Saints Row: The Third een tv-show waarin mensen simpele opdrachten moeten voltooien. Als je wint dan krijg je geweldige prijzen. Mocht je verliezen, dan krijg je niks anders dan een pijnlijke dood. De pre-order bevat het volgende:

  • Professor Genki’s Super Ballistic Man-a-pult:

Rij in stijl door Steelport met deze menselijk kanonskogel truck met zuigkracht. zuig voetgangers op en gebruik ze als levende munitie tegen vijandelijke bendes en de rest van steelport.

  • Professor Genki’s "Octopuss" Gun:

Vuur baby octopusjes op de hoofden van tegenstanders. en kijk hoe de octopus de schedel van je tegenstanders masseert, waarna ze voor jou zullen gaan vechten. zo zie je maar, vijanden kunnen wel degelijk je vriend zijn!

  • Professor Genki's Leisure Stunt Suit:

Dit super comfortabele en nauw omsluitend kledingstuk is uitermate geschikt wanneer je wilt sky-diven boven steelport of wanneer je uit een hoogvliegende straaljager besluit te springen. inclusief gratis Genki masker!

Bekijk hieronder enkele screens en daaronder een trailer voor de pre-order bonus. Saints Row: The Third komt 15 november uit voor PC, PS3 en Xbox 360.

Saints RowSaints RowSaints RowSaints Row