Landzaat wil graag verlengen bij FC Twente

Bij Feyenoord was er geen toekomst meer voor Denny Landzaat, waarna FC Twente hem contracteerde. De middenvelder wil nu verlengen bij Twente. Speler en club gaan binnen afzienbare tijd om de tafel om te praten over een nieuw contract.

Door het wegvallen van Bryan Ruiz heeft Landzaat een basisplaats bij de Tukkers. Vanavond start hij in het duel met Tottenham Hotspur. "Ik heb genoeg meegemaakt in mijn loopbaan, maar dit blijven speciale duels."

"Ik merkte al tijdens de oefenstage dat ik waarde kon hebben voor deze ploeg", zo zegt de speler in het Algemeen Dagblad. "Dat heeft alles te maken met de voetballende organisatie. FC Twente heeft een vaste, aanvallende manier van spelen die wel bij mij past."

"Het is op het middenveld constant inpassen en doorbewegen, daarnaast wisselen we op het middenveld voortdurend van positie", vervolgt Landzaat. "Voor een speler als ik, die controlerend kan spelen, maar ook tussen de linies kan bewegen en voor het doel kan opduiken, is dat heerlijk voetballen."