Uitslagen Jupiler League speelronde 7 (1)

Vanwege de wedstrijden in de KNVB beker van deze week waren er vanavond maar vier wedstrijden in de Jupiler League. Hieronder vind je de uitslagen en de vernieuwde stand.

RKC Waalwijk, dat net als twee jaar geleden in de Jupiler League grossiert in gelijke spelen, heeft vanavond afstand genomen van medetitelkandidaat Go Ahead Eagles. Op bezoek in Deventer werd het 1-3. Het was De Groot die RKC na 28 minuten op voorsprong zette, gevolgd door de 0-2 van Boerrigter in de 41e minuut. Go Ahead deed nog voor rust wat terug via Janota, wat de ruststand tot 1-2 maakte. Direct na rust vergrootte RKC de voorsprong weer, Benson maakte in de 46e minuut de 1-3. In het restant werd door beide ploegen niet meer gescoord, waardoor Go Ahead in zeven duels al tegen een vierde nederlaag opliep.