Zaakwaarnemer Maicon: "Real heeft geen respect"

De zaakwaarnemer van Maicon is niet te spreken over de manier waarop Real Madrid rechtsback Maicon wil overnemen van Internazionale. Marca schreef woensdag dat de club van Mourinho een laatste bod van 22 miljoen euro heeft uitgebracht.

"Als dat waar is, dan vind ik dat Real geen respect heeft voor de speler", reageert Antonio Caliendo op het gerucht. "Hierover horen wij trouwens als eerste te worden ingelicht. Hoe dan ook: van dat soort bedragen worden we niet warm of koud."

Mourinho doet al geruime tijd pogingen om Maicon te kopen van zijn oude club. Caliendo verwacht dat de Braziliaan in Milaan blijft, ondanks de interesse vanuit verschillende landen. "Aan aanbiedingen geen gebrek. Neem alleen al dat van Manchester City. Toch verwacht ik dat een transfer zal uitblijven."

De zaakwaarnemer uit ook nog kritiek op Inter. "De club moet zijn excuses aan Maicon aanbieden. Hij is deze zomer aan zijn lot overgelaten en Inter heeft geen contact gezocht, terwijl Maicon zoveel voor de club heeft gedaan."