'Overgang naar Real hangt van Maicon's gevoel af'

De toekomst van Braziliaans international Maicon ligt in zijn eigen handen op dit moment, dat claimt zijn zaakwaarnemer Antonio Caliendo. De Braziliaanse verdediger van Internazionale heeft zijn lot in eigen hand. Naar verluidt zou zijn voormalig trainer, José Mourinho, hem graag naar Real Madrid halen. Maicon heeft echter nog een contract bij de Italiaans kampioen.

Maicon, die op het WK uitkomt voor zijn land, werd volgens geruchten geprobeerd naar de Spaanse hoofdstad te halen voor een bod van 25 miljoen euro. Vanuit Milaan zou men als reactie daarop een bedrag van 35 miljoen voor hem hebben gevraagd.

De zaakwaarnemer van de international wil nog niet te veel uit de doeken doen over een overgang naar Real. "Ik kan de interesse van Real Madrid niet ontkennen. Omdat Mourinho de coach is is de interesse alleen nog maar groter", aldus Caliendo tegenover de Italiaanse media.

"Maar ik wil nog niet zeggen dat hij naar Real Madrid gaat. We moeten alles op een rijtje zetten met respect voor Inter, dat een geweldige club is. Veel zal van Maicon's gevoel afhangen aangezien hij gelukkig is in Milaan."