Whitmarsh: "McLaren heeft beste coureurs"

McLaren-teambaas Martin Whitmarsh denkt dat het Britse team met Lewis Hamilton en Jenson Button de beste coureurs ter wereld heeft rijden. "Dat geloof ik echt," zei de Brit.

McLaren behaalde in Canada afgelopen weekend haar tweede dubbelzege op rij. "Mensen vertellen me wel eens dat ik te vaak zeg dat Jenson en Lewis het fantastisch gedaan hebben. Na de race in Canada kan ik echter niets anders zeggen," zei Whitmarsh die weer een cliché uit de kast trok. "Lewis en Jenson deden het fantastisch. Ze reden met een soort gecontroleerde agressie wanneer dat nodig was, en bleven geduldig en gedisciplineerd als de situatie daar om vroeg."

"Ik geloof echt dat McLaren de twee beste coureurs van de wereld in dienst heeft," zei de Brit die zich nog niet rijk wil rekenen. "We onderschatten onze concurrentie natuurlijk nooit. Ze werken net zo hard als wij om zeges en titels binnen te halen. Het seizoen duurt nog lang, maar ik kan met absolute zekerheid zeggen dat iedereen bij McLaren zijn uiterste best doet om onze leidende posities te behouden."