Rangers ten koste van Saint Mirren door

Glasgow Rangers heeft in een weinig enerverend bekerduel Saint Mirren verslagen. Een laat doelpunt van Kris Boyd was genoeg om met een kleine overwinning de kwartfinale van de Active Nation Scottisch Cup te behalen: 1-0.

Rangers kreeg in het eerste bedrijf weliswaar de beste kansen, maar wist de sluitpost van de tegenpartij niet te passeren. Tegenstander Saint Mirren creëerde minder mogelijkheden en wist eveneens niet te scoren, waardoor beide ploegen met een 0-0 tussenstand de rust ingingen.

In de tweede helft leken beide ploegen af te stevenen op een 0-0 na negentig minuten. Hier dacht Boyd echter anders over. De aanvaller wist de bal, met nog een aantal minuten op de klok, hoog in het doel van Mirren-sluitpost Paul Gallacher te werken.

In de kwartfinale is Dundee FC de volgende tegenstander.