Silverstone dichter bij deal voor 2010

Silverstone is op het circuit van Abu Dhabi dichter bij een deal gekomen om in 2010 alsnog de Grand Prix van Groot-Brittannië te mogen organiseren. Circuitbazen Neil England en Richard Phillips zijn op Yas Marina aanwezig om te proberen met Bernie Ecclestone tot overeenstemming te komen.

Ondanks intensieve onderhandelingen zijn beide partijen er nog niet uit, maar er is goede hoop dat ondanks het gat dat er nog ligt er een overeenkomst uitrolt. Silverstone is weer in de race om de Britse Grand Prix te organiseren, omdat Donington Park er niet in slaagde om de financiering rond te krijgen.

Ook de president van de British Racing Drivers' Association Damon Hill is aanwezig in Abu Dhabi. "Er zit beweging in. Alles beweegt telkens een beetje en hopelijk komen we op een punt waarbij er geen gat meer is en beide partijen de rijen sluiten. We willen er uitkomen en Bernie helpt ons daar prima bij. Hij komt naar ons toe en helpt mee om een oplossing te vinden. Hij wil de beste deal en wij willen dat ook," zei Hill. "Wij zijn een kleine speler en we opereren met kleine marges, dus we moeten voorzichtig zijn."