Trulli tevreden over kwalificatie

Toyota liet in Turkije zien dat de slechte race in Monaco een incident was. Jarno Trulli kwalificeerde zich als vijfde. Timo Glock reed door een foutje in Q2 slechts de dertiende tijd.

"Ik ben blij met dit goede resultaat, zeker na de moeilijke race in Monaco. We hebben veel vooruitgang geboekt en het is goed om weer terug vooraan te zijn, waar we horen. We zitten niet ver vanaf de pole en het dat is erg bemoedigend. Het geeft ons hoge verwachtingen voor de race van morgen. Natuurlijk is het een lange race en is het moeilijk te voorspellen wat er gaat gebeuren, maar ik zal vechten voor een podiumplaats," aldus Jarno Trulli.

Glock: "Op de zachte band en met weinig brandstof had ik veel last van overstuur en voelde de auto niet hetzelfde als vanmorgen. We waren nog wel competitief en verwachtten ook wel in de top tien te komen, maar in mijn laatste ronde maakte ik een fout en dat was het. Ik verloor tijd en kwalificeerde me niet volgens de verwachtingen. Het is echter hier makkelijker inhalen dan in Monaco, dus ik geef de hoop nog niet op."

Submitter:  Bron: FOK!sport