Punten ronde 15

Door omstandigheden was het niet mogelijk om de punten eerder bekend te maken, maar het is ons toch gelukt om deze voor aanvang van een nieuwe ronde in de Voetbalmanager bekend te maken.

Daemician is met 123 punten rondewinnaar. Fulcrum_X eindigt deze ronde met 122 punten als tweede. Bassmeister_H eindigt deze week als derde en heeft 121 punten. De vierde plaats is deze keer voor VerrekteZakHooi met 119 punten. Ferry3 en WeebI zijn vijfde geworden en kunnen 118 punten bijschrijven.

Bij de subleagues won Twijzel Boppe!!! met 114 punten. Tweede deze ronde is FM Productions. Zij hebben 112 punten behaald. Op die enkels! en Hengelo League eisten met 105 punten de derde plaats voor zich op. GK vs. BW completeerde de top vijf met 99 punten.

De algemene stand bij de users en de subleagues is even weggelaten, omdat er nog een aantal punten zijn die moeten worden bijgewerkt. Op die manier zou er ook een foutief klassement worden weergegeven. Dat is uiteraard niet de bedoeling, dus we hopen op begrip van jullie. Wij zorgen ervoor dat alle punten zo snel mogelijk kloppend zijn.

Voor de volgende ronde kan je nog wisselen tot 28 maart 19:00 uur.