FOK! F1-manager binnenkort van start

Het is bijna zo ver! Over acht dagen begint het Formule 1-seizoen alweer in het Australische Melbourne. En net als ieder jaar organiseert FOK!sport een Formule 1-manager. Ook dit jaar kun je meedingen naar een fantastische hoofdprijs welke wordt aangeboden door Bleekemolens Raceplanet: een Lamborghini Experience.

Momenteel zijn we druk bezig de manager in te richten. Dit vergt nog enige tijd. Sommigen van jullie hebben al ontdekt dat jullie je wel konden inschrijven. Per abuis is vergeten de manager hiervoor te sluiten. Doordat de manager nog niet klaar is kan het zijn dat bij het wisselen transferkosten in rekening worden gebracht. Dit is natuurlijk niet goed, je mag immers tot en met 14 maart gratis wisselen! Deze aanmeldingen zullen dan ook niet behouden blijven. Het is dus noodzakelijk dat je opnieuw aangemeld wordt!

Voor alle duidelijkheid: Het heeft nog geen nut je nu al aan te melden. Zodra op deze site wordt gemeld dat de F1-manager officieel open is, kan je er pas zeker van zijn dat je inschrijving definitief meedoet.

Voor de ongeduldigen onder jullie is er op het FOK!forum een topic geopend waarin de definitieve prijzen vermeld staan. Dan kunnen jullie in ieder geval alvast bepalen welk team je voor de race in Australië wilt gebruiken. Dat topic vind je hier.

We streven ernaar de manager uiterlijk komend weekend operationeel te hebben. Uiteraard volgt er vanzelf een aankondiging wanneer jullie je (opnieuw) kunnen aanmelden. Namens de gehele FOK!crew bieden wij jullie onze verontschuldigingen aan voor de vertraging en de overlast als je al ingeschreven dacht te zijn.

Heb je nog vragen of opmerkingen over de FOK! F1-manager? Stel ze gerust aan de FOK!sport crew in de feedback op FOK!sport of per e-mail aan sport@fok.nl.

Submitter:  Bron: FOK!sport