'Ancelotti naar Real Madrid'

Een Spaans radioprogramma heeft opnieuw de geruchten aangewakkerd dat AC Milan-trainer Carlo Ancelotti naar Real Madrid vertrekt in de zomer.

De Koninklijke is nog altijd op zoek naar een topcoach met ervaring. Wanderley Luxemburgo werd in de winter ontslagen vanwege slechte resultaten en Real stelde toen Juan Ramón López Caro aan als trainer. Caro heeft echter alleen ervaring in de Segunda División en zet ook geen goede resultaten neer bij de Spaanse gigant.

Los Galacticos kwamen eerder al met een lijst met zeven coaches, waarvan één de nieuwe zou moeten worden. Ancelotti staat daar ook op, en lijkt nu de beste papieren te hebben. Volgens Cadena Ser Radio is de deal al rond en zal deze worden aangekondigd zodra Milan's Champions League avontuur voorbij is. Dat zou zomaar volgende week al kunnen zijn aangezien de Milanezen een 0-1 achterstand moeten wegwerken in Barcelona.

Volgens het programma zou het Ancelotti's grootste wens zijn om Real Madrid te coachen en daarbij Thierry Henry aan te trekken als spits. De Franse schutter van Arsenal is al meerdere malen aan Real Madrid gelinkt, maar ook aan FC Barcelona, Juventus en Milan.