Inter wint dankzij Mihajlovic

Internazionale heeft zich met een 2-0 overwinning thuis tegen AS Roma weer gemengd in de strijd om kwalificatie voor de Champions League.

De Servische middenvelder Sinisa Mihajlovic, die ondanks dat hij grieperig was toch speelde, scoorde de 1-0 halverwege de eerste helft. De treffer tegen zijn oude club was zijn 27e doelpunt in de Serie A.

Lange tijd leek het erop dat het bij 1-0 bleef, ook omdat AS Roma geen bres kon slaan in de Inter-defensie. De laatste negen minuten van de wedstrijd moest Roma het ook nog met een man minder doen, nadat Philippe Mexes zijn tweede gele kaart had gekregen. In blessuretijd werd het alsnog 2-0 voor Inter, na een schitterende vrije trap van Mihajlovic. Bij Inter kwamen de Nederlanders Edgar Davids en Andy van der Meyde niet in actie.