Verstappen tekent bij Minardi

Eindelijk is het officieel: Jos Verstappen rijdt in 2003 weer in de Formule 1! Hij zal het komende seizoen uitkomen voor het team van Minardi.

Dit alles is bekendgemaakt tijdens een persconferentie in het kantoor van Trust, de hoofdsponsor van Jos, in Dordrecht alwaar Raymond Vermeulen (begeleider Jos), Michel Perridon (directeur Trust), Paul Stoddart (teambaas Minardi) en natuurlijk Jos Verstappen aanwezig waren.

"Ik ben ontzettend blij dat ik komend seizoen weer op de grid sta", aldus Verstappen. "Ik heb altijd vertrouwen gehad in een terugkeer op het hoogste niveau. Mede dankzij mijn manager Huub Rothengatter en begeleider Raymond Vermeulen, die achter de schermen keihard geknokt hebben om mijn comeback te bewerkstelligen rijd ik komend seizoen voor een team waar de nodige progressie te verwachten valt."

Paul Stoddart was ook uitermate tevreden met de komst van Jos: "Dit is geweldig nieuws. Ik denk dat we met het duo Jos Verstappen en Justin Wilson de sterkste rijderscombinatie hebben in de geschiedenis van Minardi. Het is een ideale mix van talent en ervaring. Tel daarbij op ons prima chassis van de auto en de oersterke Corworth Racing CR3 motor en we zijn verzekerd van een pakket dat kwalitatief een flink stuk hoger ligt dan dat van vorig seizoen. Natuurlijk, pas tijdens de eerste Grand Prix in Melbourne zullen we weten waar we staan ten opzichte van de andere teams. Maar het zou me niets verbazen als we uitgroeien tot dé verrassing van het F1 2003 seizoen. Tot slot wil ik Trust Computer Products bedanken voor het vertrouwen wat ze - in mijn ogen terecht - hebben in Jos Verstappen. Mede dankzij Trust zijn we verzekerd van een sterk pakket en heeft Minardi er ontelbare Nederlandse racefans bijgekregen!"