Tel Sell op de rand van faillissement

Icoon FinancieelThuiswinkelbedrijf Tel Sell heeft financiële problemen. Deze problemen zorgen ervoor dat het bedrijf op het randje van faillissement staat.

Wanneer Tel Sell voor donderdagmiddag zijn belastingschuld niet betaalt dan worden de eigendommen van het bedrijf diezelfde dag in de openbare verkoop gedaan. Er wordt geadviseerd om geen aanbetalingen te doen bij het bedrijf wanneer je een product bestelt.

"Het wordt moeilijk het geld terug te krijgen, indien er inderdaad een faillissement wordt uitgesproken", aldus een woordvoerder van de Consumentenbond

Mocht je nog een callcenter willen opzetten, de openbare verkoop heeft het, net als compleet ingerichte kantoren. Verder bestaat de verkoop uit de complete voorraad van artikelen die het bedrijf via de TV aanbiedt zoals fitnessapparaten, sieraden en keukenapparatuur.

Morgen kan iedereen de spullen van het bedrijf bekijken, donderdag is de openbare verkoop in partycentrum "The Lake" in Almere-Stad. Tel Sell zelf was niet bereikbaar voor commentaar.
Met dank aan Ouwesok, goober, KlappernootatWork en Budha voor de submit.
Zie ook het forum waar men over het 'verlies' discussiëren