Jeroen van Inkel naar Veronica 103?

Peter01 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Jeroen van Inkel gaat naar Veronica 103. Althans, dat zegt de website Radio.nl. Maar de bron van het bericht wordt niet genoemd. Maar dat het radioland roerig is op het moment, dat is zeker. Radio 538, waar van Inkel nu werkt, weet van niks. En ook bij Sky Radio, eigenaar van het nieuwe Veronica 103, zegt men van niks te weten.

"Het bericht kwam voor ons als een complete verrassing. Van een vertrek van Jeroen van Inkel weten we niks", zegt de woordvoerster van Radio 538. Bij Sky Radio is men ook verbaasd. "Alhoewel ook ik de roddels heb gelezen over de komst van Jeroen van Inkel, is daar bij ons intern niks over bekend", zegt de woordvoerster de non-stop zender.

Maar dat de radiostations aan elkaars top-dj's trekken weten ze bij Radio 538 wel. "We weten wel dat eigenaar Sky Radio voor haar zender Veronica 103 met mensen praat, maar wie dat zijn en hoe ver dat is weten we niet".

Het lijkt wachten op 31 augustus. Want dan gaat Veronica 103 van start. Dan horen we dus ook of Jeroen van Inkel daar de ochtendshow zal gaan maken.