Kylie presenteert homofestival

De Australische popzangeres Kylie Minogue zal Londens grootste homofestival presenteren. De homovariant van het extravagante New Orleanse Mardi Gras-feest wordt aanstaande zaterdag gehouden in Finsbury Park.
Festival organisator Jason Pollock liet weten dat Minogue al lange tijd hoog op het verlanglijstje stond. De Australische is volgens hem zeer geliefd bij homoseksuele muziekliefhebbers. Minogue’s laatste single "Spinning Around" bereikte afgelopen zondag de nummer één positie in de Engelse hitlijsten (waarschijnlijk niet in de laatste plaats door de geile outfits waar ze in de clip in rondparadeert ).

De 32-jarige popdiva zal tijdens het muziekspektakel diverse beroemdheden en optredens aankondigen, waaronder de kersverse burgemeester van Londen, Ken Livingstone en de popgroepen Steps en All Saints.
Ook zal ze natuurlijk haar eigen single ten gehore brengen. Het Mardi Gras 2000-festival dient ter afsluiting van de Pride Parade, die op 1 juli door de straten van juli zal trekken. Er worden zo’n 100.000 bezoekers verwacht.