Orgasme op afstand

Je vrouw een orgasme bezorgen via de telefoon, jouw telefoon man! Is het niet geweldig. En wat nog belangrijker is: je hoeft niet thuis te zijn, je kan zelfs honderden kilometers ver weg zijn. Ze moet dan wel ff een vibrator inbrengen natuurlijk, het gaat niet via telepathie maar via WiFi. Daar ligt ze dan op de bank zo’n saai trut programma als De Nachtzoen op NPO2 te kijken. De kleine vibrator zit klaar in haar, ze weet dat haar man via de digitale weg vanavond nog wel aan haar gaat denken. Haar man Max die na een saaie vergadering van drie uur in Houston Amerika eindelijk op zijn hotelkamer is. Hij ligt op bed en activeert plotseling, voor zijn vrouw dan, even haar vibrator. Ze schrikt wakker, want wie kan wakker blijven van dit soort trut programma’s van de NPO?

“Jezus Max! Kun je niet even waarschuwen”, kreunt ze. Hij hoort dat natuurlijk niet. Ondertussen kijkt hij via een WiFi camera in hun huiskamer naar de beelden van zijn vrouw. Het windt hem op. Hij schroeft de snelheid van de vibrator langzaam op, ze kronkelt met haar inmiddels naakte soepele lijf over de bank.
“Max! Stop Max”, maar Max stopt niet. Via zijn Iphone schroeft hij de vibrator tot het maximale. Ze valt van de bank, komt heftig klaar en hij ook. En degene die hun thuisnetwerk vanaf nu in een botnet geplaatst heeft ook. (Botnet: de eigenaar (hacker) kan een DDOS aanval uitvoeren via de vaak duizenden gehackte computers van jou en mij.)

Ik scande eens wat ik eigenlijk in huis heb. Ja, ik heb natuurlijk in netwerksecurity gewerkt, ik zou het allemaal moeten weten. Oeps, mijn slimme thermostaat, hoe staat het met de beveiliging van dat apparaat? Wordt de data van het apparaat naar mijn netwerk versleuteld? En de Smart TV ook? Ik weet het niet! Ik weet wel dat ik mijn modem een paswoord gegeven heb dat niet meer, zoals bij vele tienduizenden Nederlanders, ADMIN of admin is. Dat is lang niet zo makkelijk te kraken, dus. Maar het is dus heel simpel om toch in mijn netwerk te komen. Ik, de sukkel! En met mij vele honderdduizenden in Nederland die gadgets kopen waarbij de beveiliging van zo’n gadget het laatste is waar we naar vragen.

En wanneer de hacker bij je binnen is kan er van alles gebeuren, tot zelfs het stelen van je geld. Ik ga mijn maatregelen in ieder geval treffen en bedien mijn thermostaat voortaan met de hand. Mijn smart-TV ga ik een stuk dommer maken. Gelukkig geen koffiezetters, speakers enz. in mijn netwerk. En er is nog veel meer!