Inleiding Liefdescursus

LIEFDESCURSUS

Het is alweer een aantal dagen schitterend mooi weer! Onbewolkte luchten en stralende zonneschijn lokt mensen naar buiten en verleidt ze te vertoeven op terrasjes onder het nuttigen van alcoholische versnaperingen, en het aanschouwen van soortgenoten. Dit in combinatie van de broeierige hormonen die in de lente altijd 1000X zo actief schijnen te zijn, zorgt voor zwoele tafereeltjes!
Lente en zomer, het perfecte decor voor de ontluikende liefde! Ook menig Fok!ker blijft niet onaangedaan, dat kan je op het forum wel lezen. Maar helaas, niet iedereen is zo gelukkig meteen De Ware te vinden in het meisje waar je tegenaan liep in de supermarkt, en niet iedereen prijst de hemel om die lieve partner met wie je zo gezellig achter de sanseveria kan blijven zitten.
Zoveel mensen maken er zo地 zooitje van, hoewel de liefde toch zoiets moois is! En nu vraagt u zich natuurlijk af of ik hier dan de wijsheid in pacht heb, en waar ik die dan van gepacht heb, maar ik stel me verwaant op, en zeg lekker dat jullie maar eens moeten luisteren.
Alle gekrenkte liefdeszieltjes die wanhopig snakken naar romantiek, maar zich er keer op keer van verstoken zien; hier is jullie antwoord!
Ik zal proberen tussen mijn examens door jullie te voorzien van Nuttige Tips En Adviezen, zodal de liefde zal bloeien en er harten bewogen zullen worden!
Maar, verwacht hier niet de perfecte pickup-line of de doeltreffendste manier om iemand het bed in te praten! We zullen namelijk eerst ons vakgebied moeten bepalen, en dat is de Liefde, en niet de Lust. (sinds kort weet ik dat mijn opa en oma ook mee lezen, dus een beetje behoorlijk zullen we het toch moeten houden ) We gaan dus uit van de vlinders, het zweten, stotteren, blozen en klungelen. De Verliefdheid in eigen persoon, jawel! Romantiek all over met rozen en alles erbij.
Later we er eerst van uitgaan dat de mensen die mijn cursusje gaan volgen vrijgezel zijn, en zoekende. Haakt u hier af, mag u heus wel verder lezen, want dan is het misschien nog handig voor in de toekomst. Je weet namelijk maar nooit hoe lang een relatie nog duurt!
De eerste stap in het zoeken van een partner is het bepalen wat voor 地 partner je eigenlijk wil! Nu zijn er 1000-den soorten, maar we beginnen makkelijk; man of vrouw. Tegenwoordig is die keuze helemaal zo vanzelfsprekend net meer, en ik kan iedereen aanraden er eens lustig mee te variren, want zonder afwisseling wordt alles saai!
Nu dan, gekozen? Perfect!
Nu heeft ieder geslacht een eigen aanpakkingsmethode, en er zijn nog vele zijwegen. Morgen zullen we beginnen met het Versieren der Man! Helaas ben ik zelf van het vrouwelijk geslacht, en zal mijn visie daardoor enigszins beperkt worden, maar dat moet men dus maar door de vingers zien.
In de tussentijd raad ik iedereen aan eens lekker in het rond te kijken naar de verschillende soorten en types mensen die er rondhuppelen, alvast veel plezier!