Zo een heel eigen visie op drugs.

Of ik wel eens zondig? Eeeh, ja.
Wat?
Nou, eh, ik blow.
Enneh, ik drink en ik heb seks voor het huwelijk, en ik lieg wel eens…
Maar bovenal blow ik.

Waarom?
Ja, weet ik veel!

Ik blow omdat ik het lekker vind.
Ik blow om stoned te zijn.
Ik blow omdat ik niets beters te doen heb. Ik blow omdat het gewoonte is, ik blow omdat het voor verandering zorgt, ik blow omdat ik niet rook, ik blow zodat ik niet drink!
Ik blow omdat ik rust wil, ik blow omdat ik moe ben ik blow omdat het me energie geeft ik blow omdat het de dingen mooier maakt!
Ik blow omdat het mij mooier maakt, ik blow omdat ik dan beter dans, ik blow omdat ik dan beter vrij, ik blow omdat ik leef ik blow omdat ik doodga ik blow omdat ik geen astma heb ik blow omdat zij blowen ik blow omdat hij niet blowt, ik blow omdat ik me verveel ik blow omdat ik stom werk heb ik blow zodat ik niet denk, ik blow omdat ik dan de beste ideeën krijg ik blow omdat ik verloren ben.
Ik blow omdat ik dan gewilliger ben ik blow omdat ik dan vrolijker ben ik blow omdat het mijn mening versterkt ik blow omdat ik er zin in heb! Ik blow omdat ik geen honger heb ik blow omdat het normaal is ik blow voor de lachkick ik blow om te huilen ik blow voor de gezelligheid ik blow voor inspiratie ik blow om te vergeten ik blow om te voelen en ik blow omdat ik me dan beter voel.
Ik blow om me te kunnen concentreren ik blow zodat de stemmen weggaan ik blow om wakker te worden ik blow om in te slapen ik blow als tijdverdrijf ik blow om te verdoven ik blow om te verhelderen ik blow om er bij te horen ik blow om anders te zijn ik blow om wat te doen te hebben ik blow om te ontspannen ik blow omdat ik me ziek voel ik blow omdat ik me zo goed voel.
Ik blow omdat ik uit ga ik blow omdat ik thuis zit ik blow omdat ik me alleen voel ik blow omdat ik verliefd ben ik blow omdat je toch wát moet, ik blow omdat het leuk is ik blow omdat het kewl is ik blow omdat ik consumeer ik blow omdat het in het verwachtingspatroon past ik blow omdat ik helder ben ik blow omdat het niet mag ik blow om te schrijven ik blow omdat ik het niet wil weten ik blow om te geloven ik blow omdat ik de redding ben ik blow omdat ik geen geld heb ik blow om te herinneren.
Ik blow omdat ik wiet heb ik blow om te begrijpen ik blow zodat ik naar huis durf ik blow zodat ik hier kan blijven, ik blow omdat ik niet spuit ik blow om te herleven ik blow om te vliegen ik blow om te vallen ik blow om moed te krijgen ik blow om te vergeven ik blow om liever te worden ik blow omdat het dan niets uitmaakt.
Ik blow om inzicht te krijgen ik blow vanwege levenservaring ik blow omdat ik geen redenen heb ik blow omdat het er bij hoort ik blow…

Ik blow omdat ik blow.