FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 21 februari 2000

Neem je en pijl en boog en...

In Engeland is in een stapel oude documenten een oude wet aangetroffen. Volgens deze wet (die kennelijk nog steeds van kracht is) is het Britten toegestaan inwoners van Wales te doden.
Er zijn drie beperkingen: Het mag alleen in het plaatsje Hereford, in de buurt van de kathedraal. Verder mag het alleen op zondag. Laatste voorwaarde is dat het doden met een handboog van 12 yards gebeurd. Waarom de wet destijds is ingesteld wordt helaas niet vermeld.

...lijkt me leuk als in Nederland ook eens zoiets wordt gevonden

Treinkaartjes duurder

De NS verhoogt de prijs van het treinkaartje de komende jaren met 5 procent extra. Het bedrijf berekent dus de tientallen miljoenen door aan de reiziger die het sinds dit jaar moet betalen voor het gebruik van het spoor.

Dat bijkt uit vertrouwelijke stukken van de Spoorwegen. Daarin staat dat de directie vanaf volgend jaar de tarieven vier jaar lang met 1,25 procent extra wil verhogen. De prijsstijging komt bovenop de gebruikelijke verhogingen, die gelijk zijn aan de inflatie.

Openbaar- of privé vervoer het wordt beide onbetaalbaar

lees hier verder.

Julia, de vrouw van 160 miljoen

De Hollywoodactrice Julia Roberts heeft een van de grootste overeenkomsten in de geschiedenis van de film afgesloten. De 'Pretty Woman' heeft een contract van maar liefst 160 miljoen dollar gesloten met het nieuwe bedrijf van de vroegere Walt Disney hoofdman Joe Roth.

De amerikaanse schoonheid zal hiervoor optreden in en de productie verzorgen van een aantal films van Roth, als eind ven de maand haar vijfjarige contract met Disney afloopt.

Dat zijn een heleboel nullen voor zo'n leuke brunette

6 doden bij brand

Bij een allesvernietigende brand in een woning in Groesbeek zijn gisterenochtend vier kinderen en twee volwassenen om het leven gekomen.
De woning brandde geheel uit, omliggende woningen hebben hooguit wat waterschade. De bewoonster van het huis verloor al haal 4 kinderen aan de brand, ook 2 kinderen die er logeerden hebben de brand niet overleefd.
Hoewel de brandweer snel gewaarschuwd werd en ook snel ter plaatse was, waren ze niet meer in staat de kinderen uit het huis te bevrijden. De bewoonster, die van 1 hoog uit het raam sprong, heeft behalve dat ze psychisch bijna ingestort is ook nog 'ns verwondingen van de val in ligt in het ziekenhuis.

Het erover hebben is al genoeg

Een serveerster, die op proef in de keuken van de Britse koningin Elizabeth II werkte, is ontslagen omdat ze opschepte dat ze zo de koningin zou kunnen vergiftigen als ze dat zou willen.
Ze werd op staande voet ontslagen. De vrouw zelf is verontwaardigd, ze beweert dat ze het er alleen even informeel met een kok over gehad heeft, hoe simpel het zou zijn.
Het verhaal werd door een woordvoerder bevestigd.

"Pak zwarte handel in kaartjes aan"

Euro 2000, de organisatie van het EK'2000 hier, heeft de Tweede Kamer een dringende brief gestuurd. Daar wordt namelijk vandaag gestemd over een wetsontwerp dat illegale kaartjeshandel ook echt illegaal en strafbaar maakt.
Euro '00 is bang dat ondanks alle regelingen het kampioenschap enorm verziekt kan worden als de handel in illegale kaartjes niet verboden is via een wet.
Al eerder als er een wedstrijd in Nederland werd gespeeld kwamen er veel supporters die helemaal geen kaartje hadden en er in Nederland eentje zwart kochten. Volgens Euro '00 staat Nederland er ook bekend om dat er niks aan de zwarte handel gedaan wordt.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1268
special
Random Pics van de Dag #1267
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1266
special
Random Pics van de Dag #1265
special
Random Pics van de Dag #1264
©FOK.nl e.a.