Lifestyle: Eronieuws



Wie vraag je om advies als het gaat om erotische artikelen? FOK! natuurlijk! Daarom vind je hieronder de derde editie van Eronieuws.

Power Man 6000 Erectiepomp




De Power Man 6000 is nu echt zo'n product dat je doet denken aan de vraag: "Wow, Mike, werkt dit echt?". Nu heet ik geen Mike, maar ik kan je het antwoord straks wel geven. De penispomp met de flitsende naam Power Man 6000 is een plastic buis met een pompje aan de bovenkant en een soort rubberen afsluitring aan de onderkant. Het gebruik is simpel: steek je mannelijkheid door de afsluitring in de koker en knijp in het pompje om de boel vacuüm te trekken. Dat klinkt logisch, maar het gaat allemaal niet zo als verwacht. Allereerst moet natuurlijk je penis door de ring passen, iets dat niet echt met gemak lukt (en nee, ik ben niet bovengemiddeld geschapen). Daarna hoef je eigenlijk alleen nog maar te pompen; op zich een prettig gevoel, vooral de eerste paar keer dat er lucht uit de koker verdwijnt, maar daarna komt er een eigenlijk onprettige druk op je penis te staan. Niet alleen is het prettige gevoel redelijk snel weg, maar je lid wordt er nou ook niet bepaald groter van. De buis heeft een doorsnee van vier centimeter en daar zit een probleem. De gemiddelde slappe penis heeft namelijk al een doorsnee van 3,2 centimeter en bij een erectie groeit dit uit tot gemiddeld 4,1 centimeter. Oftewel: je penis kan niet dikker worden door het gebruik van dit apparaatje, alleen maar langer. En of mijn penis langer werd: nee, zeker niet. Sterker nog, zodra je de druk van de Power Man 6000 haalt, lijkt het wel alsof je penis van de schrik moet bijkomen en misschien wel kleiner is dan normaal. Nou Mike, wonderen bestaan dus niet en dan maakt het opeens ook niet meer uit dat dit product oh zo makkelijk is verpakt of prima demontabel is. Misschien dat andere penispompen een wonder zijn voor de moderne man die (tijdelijk) een grotere penis wil, maar deze werkt gewoon niet.


Dildo Easy Rider




Het meest opmerkelijke artikel uit deze review is de Dildo Easy Rider. Een soort klein uitgevallen opblaasbare skippybal (iets groter dan een flinke basketbal) met een soort uitsparing aan de bovenkant. In de uitsparing kan de zogenaamde 'Vac-U-Lock Plug', een verloopstukje dat nog het meest lijkt op een kleine buttplug. In dit geval heeft het daar niets mee te maken, want de plug houdt elke dildo van het type 'Vac-U-Lock' op zijn plaats. Dat maakt de op het oog onschuldige skippybal tot een erotisch speeltje. De bal is makkelijk op te blazen en met een beetje gehannes zit de plug al snel op zijn plaats, en nog behoorlijk stevig ook! De meegeleverde dildo (16 centimeter lang en 4 centimeter doorsnee) ziet er realistisch uit (op de ballen na) en voelt ook behoorlijk echt aan. Ook bij de montage op de plug zijn er geen problemen en is het geheel klaar voor gebruik. Maar waar zou je de Dildo Easy Rider voor kunnen gebruiken? Om als vrouw op de bal te gaan zitten tijdens het masturberen blijkt nogal moeilijk, zeker als je dit zonder hulpmiddelen doet, je moet immers je evenwicht zien te bewaren. Ook zou je de 'Easy Rider' kunnen gebruiken als je gewoon zin hebt om gepenetreerd te worden zonder daarbij met je handen een dildo te gebruiken. De bal is eigenlijk beter geschikt als hulpmiddel bij de interactie bij je partner. Je kunt makkelijk op de bal leunen terwijl jij je partner (of hij jou) op een andere manier verwent. Maar eigenlijk zijn de mogelijkheden legio, er is altijd wel een manier om de bal te gebruiken, zolang je er de fantasie maar voor hebt. Het product is in ieder geval solide, sterk en makkelijk te gebruiken, al zal niet iedereen er het nut van inzien.


Tri Ring Cock Cage




Elke man is weleens onzeker over het formaat en de stijfheid van zijn penis. Ja, jij ook! Om te voorkomen dat je lid tijdens de daad afzwakt in kracht of omvang zijn er tientallen, zo niet honderden, verschillende cockringen en elastische banden te verkrijgen. De een belooft nog meer dan de ander. De Tri Ring Cock Cage belooft het volgende: "Verdrievoudig het genot met deze cockring!". Een flinke belofte die het product niet helemaal waar maakt. Het grootste probleem is eigenlijk de eerste keer omdoen. Een gebruiksaanwijzing ontbreekt en op het plaatje met het eindresultaat ziet het er wel erg makkelijk uit. Na zeker 10 minuten worstelen (dat komt toch echt het libido niet ten goede) en goede auditieve aanwijzingen van mijn vriendin zit het ding als op het plaatje. Zolang je er maar voor zorgt dat er geen gevoelige 'velletjes' tussen de strakke elastische ringen zitten, is er niets aan de hand. Sterker nog, de bandjes zorgen voor een prettig drukkend gevoel en knellen de boel een beetje af waardoor je penis makkelijker zijn volume houdt en je het misschien een beetje langer 'vol kunt houden'. Na een paar keer oefenen is de Tri Ring Cock Cage makkelijk om te krijgen en het werkt wel een beetje, maar die verdrievoudiging, dat is toch echt flink overdreven.

Paul & Paulina Fun Factory Vibrator




Als je het over een vibrator hebt, dan komt bij veel mensen de naam 'Tarzan' naar voren, éen van de meeste bekende merknamen in de erotiekbranche. Er zijn de afgelopen jaren tientallen reproducties en imitaties op de markt verschenen, die in principe hetzelfde doen als het origineel. Een vibrator die lijkt op de 'Tarzan', is de Paul & Paulina Fun Factory Vibrator. Volgens de fabrikant onderscheidt deze vibrator zich vooral door de frisse kleuren en de vrolijke uitstraling. Waar het natuurlijk echt om gaat is of de vibrator de gebruiker helpt bij haar seksuele ervaring. De Paul & Paulina Fun Factory Vibrator heeft een keurige pulserende kop (traploos regelbaar) en een vibrerend zij-armpje (ook traploos regelbaar), maar verschilt qua effect nauwelijks van soortgelijke vibrators. Hij pulseert wel aardig en de vibratie zou wel wat harder kunnen, maar het echte verschil zit hem volgens de fabrikant dus in het design. Alhoewel de vibrator een lekker fel roze kleurtje heeft en de vormgeving er wel vriendelijk uitziet, is er ook een kritisch punt qua design. De basis, waar de batterijen ingaan, is niet echt solide en de batterijen verschuiven makkelijk waardoor de stroomtoevoer uit kan vallen (het zal je maar op het moment suprême gebeuren!). De Paul & Paulina Fun Factory Vibrator is qua sensueel genot direct inwisselbaar voor elke andere vibrator met pulsering en vibratie, maar qua uitstraling heeft deze een streepje voor. Als de fabrikant er bij de volgende productie ook nog een solide behuizing onder zou zetten, dan zou het misschien de moeite van aanschaf waard zijn, maar nu is het geheel helaas niet stabiel genoeg.

Toss - Thruth Or Dare Game




Geplande seks is niet half zo leuk als spontane seks. Het spel Toss - Thruth of Dare is bedoeld om mensen in gezelschap in verleiding te brengen en misschien wel aan te zetten tot seksuele handelingen. Het spelen van het spel is vrij simpel van opzet en waarschijnlijk bij een ieder bekend. Met een dobbelsteen wordt er een kleur bepaald, rood of blauw. Er zijn twee stapeltjes met kaarten; de rode kaarten bevatten een opdracht en de blauwe een vraag. De vragen zijn vooral seksueel van aard: "bel je wel eens een erotische telefoonlijn?", "Vertel over een seksuele fantasie." of bijvoorbeeld "Voor hoeveel geld ga jij in op een oneerbaar voorstel?". De rode kaarten bevatten opdrachten als "Pak een ijsklontje en doe er iets mee", "Schrijf op een briefje 'schat, ik wil je!' en geef het aan de persoon tegenover je" en "Betast het kruis van de buurman links van je en raad hoeveel cm er zit.". Kortom: ofwel je moet van plan zijn om met meer dan één persoon seks te gaan hebben (het spel stuurt namelijk wel richting betasten en uitkleden), of je moet het met zijn tweeën willen spelen (maar dan vallen sommige opdrachten af). Het spel had beter toegespitst kunnen worden voor slechts twee spelers of het had iets minder onschuldig moeten zijn; nu voel je je te snel opgelaten, zeker als je bij iemand in het kruis moet gaan graaien van iemand bij wie je dat echt niet wil.

Wil je meer lezen over seks en erotiek? Bezoek dan ook eens het forum over Seksualiteit op FOK!

Wil jij met korting deze (of andere) artikelen bestellen? Dat kan! Speciaal voor de lezers van FOK! heeft online erotiekshop Eroware een kortingsactie; je krijgt namelijk 10% korting op al je bestellingen. Als je de kortingscode SXRUW78Y invult bij je bestelling, dan wordt de korting direct berekend!