Babel: "Besiktas kan mijn eindstation worden"

Ryan Babel heeft tijdens zijn carrière meerdere clubs versleten, maar inmiddels heeft hij bij Besiktas zijn plek gevonden. De aanvaller heeft zijn vorm weten te herpakken bij de club uit Turkije en hij heeft er goed naar zijn zin. Zijn goede prestaties leverden hem onlangs een plek in Oranje op, na een afwezigheid van zes jaar.

Babel is blij dat hij zijn goede vorm terug heeft en kijkt met Sky Sports terug op zijn carrière. "Ik denk dat veel mensen me ondertussen uit het oog verloren zijn. Niet iedereen volgt iedere competitie. In de Champions League kan iedereen zien dat ik het nog kan."

Avonturen bij Al Ain en Hoffenheim pakten niet helemaal goed uit voor Babel. "Je maakt veel keuzes. Soms zijn die dan niet zo goed. Dan probeer je je later weer te kunnen herpakken en dat is wat ik de afgelopen jaren gedaan heb ik toen ik iets meer onder de radar was. Ik ben nu op een plek waar ik dankbaar voor ben."

De kans dat hij zijn carrière afsluit bij Besiktas, is aanwezig. "Ik denk dat dit wel mijn eindstation kan zijn. Maar in het voetbal weet je het nooit. Het ene seizoen ben je geliefd, maar het andere seizoen wil iedereen je weg hebben. Je moet realistisch blijven, maar ik heb het gevoel dat ik hier nog een paar jaar kan blijven."