Uitbreidingen Battlefield 1 bekendgemaakt

EA en DICE hebben de eerste details onthuld van alle vier de expansion packs die inbegrepen zijn in de Battlefield 1 Premium Pass: They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides en Apocalypse.

Spelers kunnen hun moederland verdedigen als het Franse leger en vechten in besneeuwde ravijnen met het Russische leger. Spelers kunnen ook meedoen aan maritieme confrontaties en de geschiedenis naspelen in de meest beruchte gevechten van de Eerste Wereldoorlog. De uitbreidingspakketten bevatten daarnaast zestien nieuwe multiplayer-maps, twintig nieuwe wapens en nieuwe eliteklassen. Verder krijgen Battlefield 1 Premium Pass-leden twee weken eerder toegang tot elk niet-uitgebracht uitbreidingspakket, plus veertien Superior Battlepacks, prioriteitstoegang tot servers en nog veel meer.

De vier thematische digitale uitbreidingspakketten bestaan uit:

  • They Shall Not Pass: Speel als het Franse leger. Doe mee aan de gevechten in de hel van Verdun, en vecht in Fort de Vaux waar een strijd woedt in de met gas gevulde gangen. Doe mee aan de grootste Franse tankaanval van de oorlog bij de oevers van de Aisne-rivier.
  • In the Name of the Tsar: Betreed met het Russische leger het grootste front van de Eerste Wereldoorlog. Sluit je aan bij de huzaren tijdens het Broesilov-offensief in Galicië (Oost-Europa). Doe mee aan de schermutselingen van de Albion-aanval in een ijskoude archipel en vecht in de besneeuwde ravijnen van de verraderlijke Łupków-pas.
  • Turning Tides: Doe mee aan de amfibische oorlogvoering van de Eerste Wereldoorlog. Stort je met de nieuwe torpedojager in maritieme confrontaties. Leer alles over het Coastal Class-luchtschip in de interactie tussen land, lucht en zee. Doe mee aan de aanval op de haven van Zeebrugge en bestorm de stranden in de eerste dagen van de Slag om Gallipoli.
  • Apocalypse: Ga het gevecht aan in de beruchtste gevechten van de Eerste Wereldoorlog. Verover zwaarbevochten terrein met bruut gereedschap en unieke wapens geboren uit wanhoop en impasses.

Deze maand verschijnt de uitbreiding They shall not Pass. Battlefield 1 is uit op Xbox One, pc en PlayStation 4.

Battlefield 1-uitbreidingen (Foto: EA)