Opening en docu over Homefront: The Revolution

Deep Silver laat de opening cinematic van Homefront: The Revolution genaamd 'America has fallen' zien. Daarnaast is er ook een 'documentaire' over APEX, de bezetter in deze alternatieve tijdslijn.

Met deze opening cinematic zien we een bezetting op Amerikaans grondgebied, het scenario waar we beginnen in Homefront. Aanvullend is er nog een 10-minuten durende documentaire die het verhaal vertelt achter de opkomst van APEX, het Koreaanse bedrijf dat in Homefront: The Revolution de technologische revolutie heeft geleid, wat uiteindelijk is uitgemond in de Koreaanse bezetting van Amerika. De tijdslijn is op deze pagina te bekijken.

"Het belangrijkste kenmerk van Homefront – een bezetting op Amerikaans grondgebied – blijft onveranderd", zegt Hasit Zala, Game Director bij Dambuster Studios. "Maar we hebben een gloednieuwe fictie gecreëerd waarin de situatie op een hele andere manier is ontstaan."

Homefront: The Revolution is vanaf 20 mei verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows. Native Mac en Linux versies zijn ook in ontwikkeling.