Radiografische drone in Homefront: The Revolution Goliath Edition

Deep Silver kondigt de Goliath Edition aan van Homefront: The Revolution. Naast de te verwachten steelbookcase en artbook zit er hier nog een radiografisch bestuurde gevechtsdrone in.

Naast een retail exemplaar van de game, bevat de Goliath Edition:

  • Een radiografisch bestuurbare replica van de 'Goliath' Drone op schaal, met werkende lichten en zeswielvering. De door Apex geproduceerde Goliath is een van de wapens in het arsenaal van het Korean People's Army (KPA) in het spel
  • Een exclusieve Steel Book-verpakking
  • Een artbook van 32 pagina's met Resistance concept art en beelden van de geavanceerde wapens, technologie en voertuigen van Apex
  • Het 'Revolutionary Spirit Pack'
  • De Homefront: the Revolution Expansion Pass, die toegang verschaft tot de grote singleplayer-uitbreidingen - meer informatie hierover zal op een later tijdstip onthuld worden.

Alle extra content voor Homefronts coöperatieve Resistance-modus die na de release zal worden uitgebracht, waaronder nieuwe missies, uitdagingen, onderdelen en extra voorwerpen en uitrusting, wordt gratis verstrekt als onderdeel van Dambuster Studios' twaalf maanden durende ondersteuning van de spelmodus.

"We hebben een speciaal team klaarstaan dat ten minste tot een jaar na de release voortdurend extra singleplayer-content zal blijven ontwikkelen",zegt Hasit Zala, Game Director bij Dambuster Studios. "We hebben een aantal spannende ideeën die we na de release verder willen uitwerken, maar ons overkoepelende doel is om de wereld van Homefront te verrijken met verrassende nieuwe belevenissen als aanvulling op de 30 uur durende sinegleplayer-campagne. Alle extra singleplayer-content valt onder de Expansion Pass."

Homefront: The Revolution komt 20 mei uit op Xbox One, PlayStation 4 en Windows. Native Mac- en Linux-versies zijn ook in ontwikkeling.

Homefront The Revolution Goliath Edition (Foto: Deep Silver)