FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 18 november 1999

Opluchting over Quicknet

Na diverse bezorgde mailtjes van mensen die ook een oud Quicknet abonnement hadden ontving ik zojuist een reaktie van Quicknet zelf.
Handiger had geweest als 't alle gebruikers vooraf was uitgelegd via een brief bijvoorbeeld.

Wat blijkt. De mensen met een oud (voor de overgang in Sonera) abonnement zitten automatisch in het 'power'pakket en kunnen dus nog steeds ongelimiteerd surfen.

Ik was al bang. 600Mb trek ik soms zowat per DAG namelijk
Iedereen kan dus weer opgelucht ademhalen.
Ik wil nog wel de dames en heren bij Sonera aanraden de gebruikers persoonlijk op de hoogte te stellen van dit soort veranderingen. Dat voorkomt een boel misverstanden.
Een tweede tip is zorgen dan alles nou 's een keer naar behoren werkt. Nog steeds komt het regelmatig voor dat om onverklaarbare reden de verbinding wegvalt (vandaag bij mij 3x - 1x 3 minuten, 1x 5 minuten en 1x 11 minuten).

Leedvermaak is gezond

Duitse onderzoekers hebben ontdekt dat het lachen om iemand anders leed erg gezond is. Het schijnt goed te zijn tegen spanningen en het vermindert de stress(!)

Dus als je iemand met een lekke fietsband ziet lopen, iemand nét de bus ziet missen of je merkt dat iemand een onvoldoende heeft voor z'n proefwerk of tentamen > lach er even flink om, het helpt jezelf echt.

Zanger schiet op publiek

6 gasten van een huwelijksfeest raakte gisteren gewond tijdens een schietpartij. De zanger die optrad op het feest, werd gedwongen te stoppen met zingen omdat volgens de gasten z'n stem niet 'liefelijk' genoeg was. De man pikte dit niet (hij voelde zich beledigd), en trok z'n pistool nadat 'ie door een aantal gasten van het podium afgesleept werd.

Ongeveer 400 man liep gevaar, omdat er de zaal in werd geschoten. De 23-jarige zanger is direct gearresteerd.

Deelnemers EK 2000

Gisteren werden de returns van de laatste play-offs gespeeld en dus is bekend geworden wie er mee gaan doen op het EK 2000 in Nederland en België. De gister gespeelde wedstrijden eindigden als volgt, de uitslag van de 1e match staat erachter:

Oekraine - Slovenie 1-1 1-2
Turkije - Ierland 0-0 1-1
Denemarken - Israel 3-0 5-0
Engeland - Schotland 0-1 2-0

De 16 landen die zich dus nu hebben gekwalificeerd voor EURO 2000 zijn: Nederland, Belgie, Spanje, Noorwegen, Italie, Duitsland, Joegoslavie, Portugal, Tsjechie, Frankrijk, Roemenie, Zweden, Slovenie, Turkije, Denemarken en Engeland.

De loting voor het EK is op 12 december a.s.

Onze man in de USA, deel 1

Nou, het is zover, eindelijk mijn eerste column. Ik zal mij dan ook snel voorstellen. Ik ben dus Alex (L-X), 19 jaren jong en ik studeer op dit moment aan Eckerd College in St. Petersburg, Florida, USA. Ik kom oorspronkelijk uit Rotterdam en ik heb daar ook eindexamen gedaan aan het Rotterdams Montessori Lyceum. Fantastische tijd gehad daar, maar ik vond het wel tijd om er ff tussen uit te knijpen en wat van de wereld te zien.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #211 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1286
review
Paper Mario: The Thousand-Year Door
special
Random Pics van de Dag #1285
special
Random Pics van de Dag #1284
special
Random Pics van de Dag #1283
©FOK.nl e.a.