Keroppi moet stoppen

Hallo allemaal,

Hoewel ik sinds mijn 16e (en ik ben nu bijna 21, dus reken maar uit ) al met veel plezier verhaaltjes schrijf op Fok! en later de Fok!weblog, is nu toch echt het moment gekomen dat ik moet inzien dat er toch maar echt 24h in een dag zitten, en slechts 7 dagen in een week.
Als je in die beperkte tijd niet alleen een zware studie volgt, maar ook nog ambitieus drie avonden per week traint (met de nodige wedstrijden in de weekenden), een bijbaantje hebt en je ook nog in allerlei commissies zit, dan krijg je het best druk.

Maar nooit was dat een reden om te stoppen met het schrijven van verhaaltjes. Immers, 2x per maand een uurtje vrijmaken lukte altijd nog wel. Tot ik werd gevraagd door het bestuur van mij studievereniging om plaats te nemen in de Almanak-commissie. Dat betekend dat ik een krap jaar de tijd heb om met 5 andere mensen een +/- 600 pagina's tellend boekwerk in elkaar te zetten. Van lay-out tot fotomateriaal, alles moet zelf gedaan worden.
Dat kost de nodige tijd, en wanneer we richting deadline gaan zal het ook nog bijzonder intensief en stressvol gaan worden. En dan moeten er andere dingen afvallen. En aangezien sport en sociaal contact de laatste dingen zijn waar ik op ga bezuinigen, is het schrijven voor de Fok!weblog een van mijn activiteiten die (tijdelijk) geschrapt gaat worden.

Niet dat ik het leuk vind, zoals eerder gezegd het ik het altijd met veel plezier gedaan. Vaak genoeg maakte ik dingen in mijn dagelijks leven mee waarvan ik dacht: "Hier MOET ik iets over schrijven!" Want dat is altijd mijn streven geweest, geen diepzinnige beschouwingen over zware onderwerpen, maar gewoon korte verhaaltjes over situaties uit mijn leven.
Daar heb ik soms (ietwat) negatieve reacties op gekregen, "wat is je punt?" stond er dan als commentaar onder, maar dat stond in geen verhouding met alle leuke reacties die ik kreeg. Sommige mensen deden zelfs de moeite om me persoonlijk een mailtje te sturen. Hiervoor hardstikke bedankt mensen, het is echt heel leuk om op zo'n manier positieve feedback te krijgen.

Wie weet kom ik nog wel terug, hier op de Fok!weblog of ergens anders. Wie zal het weten?

Iedereen bedankt voor het lezen!

Annemiek