Help de zoon van Slaapmeisje!

Help je mee zodat Milo van dertien in zijn huis kan blijven wonen? In 2014 overleed de vader van Milo onverwachts aan hartfalen. Milo was toen zeven jaar. Helaas heeft Slaapmeisje, de moeder van Milo momenteel uitgezaaide borstkanker in een vergevorderd stadium. Zij heeft hierdoor nog maar een paar maanden te leven.

Milo heeft aangegeven na het overlijden van zijn moeder graag in zijn vertrouwde omgeving te blijven. De vriend van zijn moeder zal de zorg voor Milo, samen met opa en oma, op zich nemen. Milo erft straks zijn ouderlijk huis, maar het geld zit ‘in de stenen’. Als zijn moeder is overleden moet Milo ongeveer 45.000 euro (ja, je leest het goed) erfbelasting betalen aan de belastingdienst. Dit is natuurlijk een gigantisch bedrag, zeker als je dertien bent.

Milo is de zoon van Slaapmeisje.

Lees meer op het forum. Of in een nieuwsbericht op de FP uit 2007.

En wil je doneren? Dat kan hier.

Update 19:44 uur
Inmiddels staat de donatieteller op 6.550 euro. Nog minder dan 40.000 te gaan.  DJMO heeft zojuist aangekondigd dat ze 80 kilometer wil gaan lopen om de crowdfunding te ondersteunen. DJMO : "Ik kan niet veel buiten schrijven (ben opgeleid als allround administratief medewerker). Wat ik wel goed kan is wandelen. Daarom vertrek ik 23 oktober om middernacht voor een wandeltocht van meer dan 45 mijl, (iets meer dan tachtig kilometer) om de crowdfunding voor Milo onder de aandacht te brengen."