Langverwachte ooievaar landt in het OUD forum....

Groot feest in OUD, het populaire forum voor ouders en wannabee-ouders! Slaapmeisje, FOK!ker van het eerste uur, is na jaren wachten eindelijk moeder geworden.

In 2002 begon het wachten voor KlaasVaker en Slaapmeisje. Het wachten op het zo felbegeerde tweede streepje op de zwangerschapstest. Als een van de eersten postte zij in het eerste topic: Wachten op een tweede streepje....

Jaren gingen voorbij en veel FOK!kers heeft ze er mogen verwelkomen en veel FOK!kers heeft ze er mogen feliciteren, maar een eigen zwangerschap bleef uit. Tot 19 mei 2006, de dag waarop een heuse bloedtest de komst van 'Bompie' aankondigde.

Hoe kwamen zij aan de 'werktitel' Bompie ? Zoals Slaapmeisje laatst zelf al vertelde:
'Ik ben niet zo goed in achteruit inparkeren met onze grote Ford Mondeo Stationwagen. Toen ik dat een keer moest doen, was ik een beetje onzeker en zei tegen Slaapvriendje: 'ik weet nooit zo goed tot wanneer ik door moet gaan.' Waarop Slaapvriendje zei: 'nou gewoon, tot het bompie'. (een betonnen trottoirband aan het einde van een parkeerplaats). Zo gezegd, zo gedaan. Toen we een aantal jaar bezig waren in de medische malle molen voor ons project Baby, waren we op een gegeven moment zo ontzettend moegestreden dat we ons afvroegen hoe lang we nog door zouden moeten gaan. We keken elkaar aan en besloten 'tot het bompie' te gaan. En dat is dus nu ons eigenwijze Bompie '


Maandenlang leefde iedere FOK!ker die geregeld OUD bezoekt mee met haar zwangerschapsperikelen, usericons werden aangepast en op het laatst pufte iedereen mee. En nu, na een zwangerschap van ruim 41 weken en een lange bevalling is het grote wonder geboren:

Milo Merlijn

Namens heel FOK!, en de users van OUD in het bijzonder, van harte gefeliciteerd Slaapmeisje en KlaasVaker met jullie prachtige zoon!

Met dank aan Lois voor de submit.