Hardware: PSP GO!Cam

De Go!Cam heeft geen ingebouwde flitser en geeft zodoende dramatisch slecht beeld als er te weining licht is. Er komt al snel veel storing in het beeld en de foto wordt erg wazig.



Een toetsenbord in het donker
<\/center>

Verdere functies van het foto-gedeelte bevatten real-time special effects waaronder schets, vervorming, speelgoedcamera en tekst. Schets geeft een beeld waardoor het lijkt alsof het getekend is. Bij vervorming treedt er wat wazig effect op in het midden, speelgoedcamera maakt de kwaliteit wat slechter en bij tekst wordt een zwart-wit foto gemaakt waardoor teksten gedetailleerder op de foto kunnen staan.


Vervorming


Schets<\/center>

Zolang je maar voldoende vrije ruimte hebt op je Memory Stick Pro Duo kun je zoveel foto\\\'s en filmpjes maken als je wilt. Je zit niet aan een maximum limiet voor de bestandsgrootte van de filmpjes. Tijdens het opnemen kun je precies zien hoeveel tijd je nog kunt filmen. Op een 1GB Memory Stick Pro Duo kun je al duizenden foto\\\'s of een half uurtje film kwijt.


Door een druk op SELECT kun je video-opnamen maken. De resolutie is, net als de PSP zelf, 480x272. Dankzij de ingebouwde microfoon wordt het geluid ook opgenomen. Ook hier is de kwaliteit sterk afhankelijk van het aanwezige licht.



<\/center>

De Go!Cam bewerkingssoftware heet Go!Edit. Je kunt deze via de PSP downloaden en kost 105 Megabyte op je Memory Stick Pro Duo. Met behulp van Go!Edit kun je ook foto\\\'s en videos maken, maar hier maakt de software slechts gebruik van het zeer beperkte interne geheugen van de PSP. Dit betekent maximaal slechts 15 seconden filmen!

De Go!Edit software is dan ook slechts een leuke, gratis, gimmick. De software bevat voorgeprogrammeerde instellingen en settings (sjablonen) die je kunt toepassen op je filmpjes. Wel kun je al deze opties verfijnen en indien gewenst frame voor frame editen. Je kunt teksten toevoegen of de voorgeprogrammeerde sjablonen wijzigen, maar dat maakt het nog geen professioneel video-edit pakket. Tevens kun je een waakhond instellen die bij het horen van geluid snel een foto maakt. Grappig detail is dat je dan ook een hond hoort blaffen. Alle edit mogelijkheden van Go!Edit worden uitvoerig beschreven in deze handleiding. Je hebt Acrobat reader nodig om de handleiding te kunnen lezen.