Game Review: Samurai Warriors

Iets wat vernieuwend is de Officer modus. Deze modus loopt los van het normale verhaal en geeft je de mogelijkheid een pupil op te leiden tot Samurai. Je moet kiezen uit verschillende personen en deze neem je mee. Nu moet je als aanstormend Samurai een soort training volgen. Als je deze oefeningen goed uitvoert krijg je upgrades voor je vaardigheden. Maak je er een potje van? Bereid je dan maar voor op een preek. Zodra je geslaagd ben krijg je de mogelijkheid om toe te treden tot een clan om vervolgens volwaardig Samurai te worden.



Ook is er nog een survival mode waarbij je moet proberen zo lang mogelijk op de been te blijven. Versus mode is een modus waarbij twee spelers moeten proberen een bepaalde vijand als eerst te pakken of als eerste duizend slachtoffers maken.



Grafisch gezien is Samurai Warriors niet heel veel anders dan zijn voorganger. Alleen de omgevingen zijn anders geworden en leef je nu meer in een wat donkere en grauwe wereld dan dat je gewend was. Qua geluid klinken de stemmen die je in het spel hoort een beetje “apart”. Voor de rest is er niks speciaals aan het spel qua geluid en grafisch.